Common Projects: alles behalve gewoon

Waar enkele decennia geleden er slechts één mogelijkheid was in het gamma van de herenschoenen is dat vandaag de dag wel anders. We zijn gegaan van soms oubollige, klassieke schoenen richting een wereld waarin elk design en elk patroon mogelijk is. Van zo zo goed als elk materiaal wordt er ook schoeisel gemaakt. De meest populaire schoen van de laatste jaren? Dat moet ongetwijfeld de sneaker zijn. Je kunt er gewoon niet meer omheen in het straatbeeld.

Common Projects

De sneaker mag dan wel overheersen in het straatbeeld dat wilt jammer genoeg nog niet betekenen dat de kwaliteit navenant is. Het gros van de sneakers wordt gemaakt van minderwaardige materialen en overleven dan ook niet langer dan enkele maanden aan jouw voeten. Wat nog veel erger is: ze zorgen absoluut ook niet voor de steun die het fundament van jouw lichaam, de voeten, eigenlijk nodig heeft. Dit is dan ook de reden waarom Common Projects in 2004 in New York opgericht werd: een kwaliteitsvolle sneaker op de markt brengen die de perfecte blend was tussen kwaliteit en moderniteit.

Het beste van alle werelden

Het hoeft dan ook niet gezegd worden dat het concept van dit hippe New Yorkse merk aansloeg. De moderne, minimalistische designs van Common Projects in de combinatie met kwaliteitsvolle materialen hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf jaar na jaar gegroeid is. Wat voor materialen vraag je je af? Van Italiaanse makelijk en kwaliteit natuurlijk. Common Projects staat naast kwaliteit ook voor gezond verstand. Voor jezelf eens vergewissen wat dit merk biedt? Neem dan zeker een kijkje op Pauw.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.