Mijn Golden Goose ervaring

Ongeveer een jaar geleden zette ik een paar sneakers van Golden Goose op mijn verlanglijstje, maar ik had het gevoel dat ik nooit een paar sneakers kon rechtvaardigen die ergens tussen de 400 en 500 euro kosten. Daarnaast vond ik dat de sneakers er al ‘vies’ uitzagen bij aankoop. Maar uiteindelijk vond ik het geweldig hoe ze eruitzagen en hoe ze bij zoveel verschillende outfits konden passen. Dus nadat ik ze bijna een jaar lang had gedragen, besloot ik om nog een paar te bestellen. bijna een jaar hard had verpletterd, besloot ik de trekker over te halen. Het is duidelijk dat ik verliefd geworden was op het merk! In deze review zal ik er verder op ingaan waarom ik zo tevreden ben met het merk.

Ten eerste vind ik dat de Golden Goose sneakers het geld waard zijn, omdat je de sneakers het hele jaar door kunt dragen. Hoe warm of koud het ook is, waar je ook woont, je zou ze altijd kunnen dragen. Ik heb mijn schoenen nu zowel in de zomer als in de winter gedragen en ben er voor beide dol op. Als je 500 euro aan een paar sneakers gaat uitgeven, wil je ze het liefst het hele jaar door dragen en dat kan zeker met Golden Goose sneakers.

Voor mijn eerste paar Golden Goose besloot ik dat ik een neutraal paar wilde kopen. Ik wilde geen gekke kleuren, omdat ik wilde dat ze overal bij zouden passen. Dit is de tweede reden waarom ik denk dat Golden Goose sneakers het geld waard zijn. Ze passen letterlijk bij alles. Ik draag ze met een blauwe spijkerbroek, witte spijkerbroek, zwarte spijkerbroek, et cetera. Ik denk dat ze een stijlvol element aan elke outfit toevoegen. Ze zijn geweldig voor op reis omdat je ze in je koffer kunt gooien en erop kunt vertrouwen dat ze bij iedere outfit passen die je hebt inpakt.

Een andere reden waarom ik denk dat Golden Goose sneakers het geld waard zijn, is omdat ze zo waanzinnig comfortabel zijn. Ik hoefde de mijne niet eens in te lopen, omdat ze vanaf dag 1 geweldig aanvoelden. Ik draag de sneakers op reis, omdat dit dagen zijn waarop je veel zal rondlopen en je graag comfortabele schoenen wilt dragen. Ik heb nog nooit schoenen zo comfortabel gevonden dat je ze letterlijk de hele dag kunt dragen en nooit pijnlijke voeten of blaren krijgt. Je kunt daar geen prijskaartje aan hangen! Als je een baan hebt waarbij je de hele tijd op de been bent of als je op reis gaat waarbij je veel gaat wandelen, dan zal de Golden Goose sneaker je beste vriend zijn.

Nog een reden waarom ik van ze hou: je hoeft geen sokken in de schoenen te dragen! Ik heb nog nooit sokken in de mijne gedragen, zelfs niet op dagen dat ik ze de hele dag draag, en mijn voeten hebben nooit bezweet of onaangenaam aangevoeld. De schoenen ademen heel goed, waardoor je voeten koel blijven.

Iets anders dat ik zo leuk vind aan de Golden Goose sneakers is dat je je geen zorgen hoeft te maken om ze er perfect uit te laten zien, omdat ze al een “versleten” look hebben. Eerst dacht ik dat dat dom was. Waarom zou je meer dan 400 euro betalen voor een schoen die er al vies uitziet? Maar dat vind ik echt geweldig aan de sneakers. Als je zoveel geld uitgeeft aan schoenen, draag je ze meestal niet in de regen of ben je altijd aan het stressen om ze ongerept te houden en daar hoef je je geen zorgen over te maken met de Golden Goose sneaker. Naarmate je ze door de jaren heen blijft dragen, krijgen ze meer een doorleefde en versleten look, waardoor ze alleen maar mooier worden.

Al met al ben ik erg te spreken over Golden Goose. Niet alleen de kwaliteit van de schoenen is zeer goed, maar de uitstraling van de schoenen is prachtig. Daarnaast zijn ze erg comfortabel. Bij Pauw.com kun je verschillende Golden Goose schoenen vinden, waardoor je ze ook aan kunt schaffen. Neem daarom snel een kijkje op de site van Pauw.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published.