Bontoni: een uniek stuk

Bontoni is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in de productie van kwaliteitsvolle schoenen. Dit familiebedrijf eert vanzelfsprekend de aloude Italiaanse traditie van meesterschap en profileert zich als producent van luxe-schoenen in het hoogste segment. Een paar van Bontoni aan jouw voeten hebben is dan ook, naast onzettend stijlvol, een volstrekt uniek paar bezitten.

Bontoni: handgemaakt

Vandaag de dag zit Bontoni in de derde generatie. Dit rasecht familiebedrijf zag enkele decennia geleden het levenslicht en begon vanaf het begin te produceren met een extreme nadruk op luxe en kwaliteit. Een Bontoni is dan ook niet enkel van het beste materiaal gemaakt: de schoen wordt volledig handgemaakt. Het bedrijf produceert dan ook niet meer dan 12 paar schoenen per dag. Een paar dat gemaakt wordt in het atelier in Italiƫ zit minstens 12 weken in productie. Wil je een paar op maat gemaakt? Dan stijgt de productietijd naar maar liefst 10 maanden. Dit natuurlijk omwille van de traditionele wijze van werken die Bontoni aan blijft houden.

Exclusief

Het hoeft dan ook niet gezegd worden dan Bontoni in de eerste plaats zich kan beroemen op een ongelofelijke exclusiviteit. Heel weinig mensen dragen een paar van Bontoni omdat er ook niet veel op de markt aanwezig zijn. Waar staat het bedrijf stilistisch voor? Voor met de hand gekleurde leren schoenen in traditionele ontwerpen met een haast ziekelijk ook voor detail. Voor duurzame kwaliteit die een leven lang meegaat. Interesse in een paar met een verhaal? Bekijk dan zeker het assortiment bij Pauw.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.