Loro Piana, een authentiek Italiaans luxemerk

Loro Piana is een Italiaans luxemerk, met een lang en rijk verleden. Het begon met de Loro Piana familie, die in het begin van de 19e eeuw wolhandelaren waren. Zij waren afkomstig uit de regio Trivero in Noord-Italië, welke bekend stond om zijn grote textielindustrie. Over de jaren heen begon de familie verschillende stoffen te verkopen, en groeide het langzaamaan uit tot wat tegenwoordig een zeer bekend kledingmerk is, met vestigingen in een groot aantal landen in Europa, Azië en Noord-Amerika.

De producten van Loro Piana

Waar het merk Loro Piano oorspronkelijk is opgericht door een familie van wolhandelaren, is hier tegenwoordig, twee eeuwen later, nog steeds wat van terug te zien. De luxueuze, hoogwaardige wollen en kasjmieren van dit merk zijn waar het zich mee kenmerkt. Kwaliteit, comfort en een stijlvolle en nette uitstraling staan nog steeds centraal bij de kledingstukken van dit merk. Kledingstukken in alle soorten en maten, schoenen, tassen en meer accessoires worden door Loro Piana aangeboden. Zelfs sportkleding en baby- en kinderkleding zijn bij dit merk te vinden: stijlvolle en hoogwaardige kleding is bij Loro Piana dus voor werkelijk iedereen beschikbaar.

Loro Piana kleding bij Pauw.com

Bij Pauw.com vind je een ruim assortiment dames- en herenkleding van Loro Piana. Alleen de allerbeste producten van het merk zijn hier zorgvuldig voor je samengesteld. Dit bedrijf, met fysieke winkels én een webwinkel, heeft een sterke focus op luxemerken, en Loro Piana past perfect in dit plaatje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.